сряда, 29 август 2012 г.


Самостоятелен интерфейс за образователни цели, LabQuest 2 »
Каталожен №: LABQ2
LabQuest 2 е най-мощният и интуитивен интерфейс за наука и образование. Това устройство напълно ангажира учениците както в класната стая, така и навън при полеви занимания. Самостоятелно устройство за събиране на данни от над 70 броя различни датчици и сензори. Вградени GPS и акселерометър, безжична връзка през Wi-Fi и Bluetooth. Сензорен екран с възможност за touch и stylus навигация.

Цена: 847,00 лв. без ДДС

още »   |   поръчай »


USB интерфейс за образователни цели, LabQuest mini »
Каталожен №: LQ-MINI
LabQuest Mini е мощен, достъпен и лесен за използване интерфейс за събиране на данни от сензори. Той няма силата на самостоятелното устройство LabQuest2, но притежава всички необходими функции и възможности, за да помага на учители и преподаватели за събиране на данни с Windows или Macintosh компютри. Устройството е съвместимо със специализираните софтуери Logger Pro 3 и Logger Lite, които притежават безпрецедентна сила за демонстрация и анализ.

Цена: 379,00 лв. без ДДС

още »   |   поръчай »


USB учебен интерфейс за свързване на сензори с компютър, Go!Link »
Каталожен №: GO-LINK
Достъпен USB интерфейс за свързване с над 40 вида сензори към компютър. Устройството позволява бързо и лесно събиране на данни от сензори. То притежава всички необходими функции и възможности, за да помага на ученици, учители и преподаватели за събиране на данни с Windows или Macintosh компютри. Устройството е съвместимо с Logger Lite софтуер (доставя се безплатно).

Цена: 146,00 лв. без ДДС

още »   |   поръчай »


USB температурна проба, Go!Temp »
Каталожен №: GO-TEMP
USB температурна сонда за директно включване към USB порт на компютър. Измерва и показва температурата на екрана на компютър в границите от -20°C до 115°C. Доставя се със специализиран софтуер Logger Lite.

Цена: 187,00 лв. без ДДС

още »   |   поръчай »

Няма коментари: