петък, 22 януари 2010 г.

“ЕВРОРЕСТ 2002” ЕООД

Споделяне
“ЕВРОРЕСТ 2002” ЕООД е създадена през 1994г. от специалисти с дългогодишен опит в областта на реставрацията и консервацията, придобит в националния институт по паметниците на културата.

Фирмата е специализирана за проучване, технологични разработки и изпълнение на дейности в областта на реставрацията на паметници на културата.

Наскоро ние от Биоевибул ООД имахме удоволствието да доставим на фирмата модерен Термо-хигрометър за мониторинг на температура и относителна влажност.

Логерът за измерване и съхраняване на данни позволява освен измерване на температура и влага да отчита и точката на оросяване. Този показател е от особена важност за предпазване от образуване на конденз или създаване на условия за натрупване на мухъл и плесен по стени, картини, книги, хартия, метал, камък, дърво и пр.

Ние от Биоевибул искрено се надяваме, че нашият логер за температура и влага успешно ще се включи в дългогодишният опит на специалистите реставратори от Еврорест 2002 ЕООД и ще им помогна не само при бързото и точно решаване на консервационно-реставрационните проблеми, но и при създаването на нови подходи и продукти в тяхната благородна дейност.

---------------------------------------------
Други логере от същата група: ТУК
---------------------------------------------


Няма коментари: